Monipuoliset työkalut osallistamiseen


Viestiseinä tarjoaa monipuoliset työkalut tapahtumiin ja organisaatioihin. Viestiseinän avulla hoidat viestinnän, aktivoit reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen, hyödynnät näkyvyyden sosiaalisessa mediassa ja keräät palautteet kätevästi ja helposti.

Keskustelut & sosiaalinen media

 

Reaaliaikainen äänestyspalvelu

 

Mobiilikyselyt ja palaute

 

Tapahtuman mobiiliopas

Viestiseinä® aktivoi aitoon ja välittömään keskusteluun


Viestiseinä taipuu monenlaiseen käyttöön.

Tarjoa yksityinen keskustelupaikka hyödyntämällä tekstiviesti- ja mobiilisivua osallistumiskanavina. Viestiseinä näkyy vain tapahtumatilassa moderaattorin hallinnoimana.

Hyödynnä sosiaalinen media ja aktivoi yleisöä someseinällä. Kerää viestit Twitteristä, Viestiseinä yhdistää viestit visuaalisesti näyttäväksi kollaasiksi, jonka voit heijastaa yleisölle tai näyttää osana verkkosivua.

Kerää kuvia Viestiseinälle sosiaalisen median tai mobiilisivun kautta suoraan matkapuhelimesta. Kuvaseinä sopii erinomaisesti tapahtumiin, juhliin, urheilutapahtumiin ja kaikkialle, missä haluat nostaa tapahtumasi kiinnostavuutta ja näkyvyyttä myös tapahtumapaikan ulkopuolella!

Tilaa tästä

 

Kerää yleisön mielipiteitä ja näkemyksiä reaaliaikaisella äänestyspalvelulla


Kerää tietoa ja visualisoi mielipiteiden jakautuminen reaaliaikaisen mobiiliäänestyksen avulla. Yleisö voi ottaa kantaa esitettyihin kysymyksiin tai väittämiin helposti omalla matkapuhelimella.

Virallisissa, rajatulle ryhmälle kuuluva äänioikeus voidaan ennalta määrittää palveluun, jolloin palvelu sopii myös virallisten vuosi- ja liittokokousten äänestyspalveluksi nopeuttaen äänestystapahtumaa merkittävästi.

Mobiiliäänestys

 

Mobiilikyselyt

Luo kyselyitä ja kerää palautetta mobiilikyselyn avulla


Mobiilikysely on monipuolinen palvelu tiedon ja palautteiden keräämiseen. Kyselyn laatiminen on helppoa ja voit pyytää vastaukset vapaana tekstinä, monivalintana tai skaala-asteikolla, jossa löytyvät niin tähti- kuin hymiösymbolit.

Mobiilikysely toimii erinomaisesti nykyaikaisissa älypuhelimissa ja tableteissa ja sopii hyvin tapahtumapalautteiden keräämiseen, messuosaston palaute- tai kisailupalveluksi, jatkuvaksi asiakaskyselyksi ym. Vastausnapin voit lisätä helposti osaksi Viestiseinän mobiilisivua tai sen voit lähettää esim. tekstiviestillä tai julkaista internet-sivuilla.

Jaa tapahtumatiedot suoraan osallistujan älypuhelimeen.


Mobiiliopas tarjoaa monipuolisen tapahtumaoppaan, jonka avulla jaat reaaliajassa tietoa ohjelmasta ja muista yleisöllesi tärkeistä tiedoista.

Mobiilioppaan avulla laajennat Viestiseinän mobiilipalvelun käyttötarkoitusta ja jaat tiedot tapahtumaohjelman lisäksi esimerkiksi saapumisohjeista tapahtumapaikalle, esittelet tapahtumasi esiintyjät, jaat osallistujalistat tiedoksi muille osallistujille ja tarjoilet jopa esitysaineistot suoraan osallistujien mobiiliin.

Mobiiliopas on edullinen tapa rakentaa tapahtumallesi oma tapahtumasovellus. Palvelun ominaisuuksia voit laajentaa ottamalla käyttöön Eventos Mobile -palvelumme.

Tapahtuman mobiiliopas
Tapahtumien videostreamit

Mahdollistaa osallistumisen myös etänä


Viestiseinä mahdollistaa kaksisuuntaisen tapahtumakokemuksen myös verkossa. Viestiseinän on helppoa upottaa osaksi verkko- tai striimisivua. Tarvittaessa tarjoamme visuaalisesti tyylikkään sivun verkkolähetyksellesi, jonka avulla jaat niin videokuvan, Viestiseinän kuin tapahtumaohjelman vaikka globaalisti.

Verkkolähetys voidaan toteuttaa myös salasanan avulla suojattuna. Tämä mahdollistaa myös maksullisten verkkolähetysten tai videotallenteiden jakelun.