Viestiseinä® tapahtumiin

Viestiseinä® aktivoi tapahtumasi yleisön ja lisää vuorovaikutusta


Viestiseinä® tarjoaa runsaasti etuja tapahtumajärjestäjälle. Viestiseinä®-palvelun avulla innostat osallistujiasi aitoon keskusteluun ja vuorovaikutukseen, mikä tuo tapahtumallesi ja osallistujillesi huomattavaa lisäarvoa.

Huomioi osallistujasi uudella tavalla ja tee tapahtumastasi sosiaalinen tilaisuus! Palvelumme on joustava ja tapahtumanjärjestäjänä voit vapaasti määrittää, kuinka Viestiseinä®-palvelua hyödynnät tapahtumasi vuorovaikutuksessa ja viestinnässä.

Viestiseinä®-palvelun avulla helpotat aikataulun hallintaa tapahtumassa. Yleisön kysymysten ja kommenttien saapuessa sähköisesti, johdat ja hallitset keskusteluosuudet määritetyssä aikataulussa. Reaaliaikaisilla mobiiliäänestyksillä voit myös visualisoida yleisön näkemyksiä seinälle helposti. Voit järjestäjänä hyödyntää myös myöhemmin tapahtumassa esiin nousseita näkemyksiä, sillä kaikki keskustelut ja kyselyt voidaan tallentaa sähköisesti.

Viestiseinä®-palvelulla jaat tehokkaasti tietoa ja tiedotat muun muassa tapahtumaa kohdanneista muutoksista – reaaliajassa luonnollisesti. Viestiseinä® tarjoaa lisäpalveluna mobiiliopas- eli mobiflyer-palvelun, jonka avulla toteutat myös mobiiliviestintää tapahtumassa. Jaa esimerkiksi saapumisohjeet, ohjelma ja osallistujatiedot jo etukäteen, toteuta palautekysely ja jaa esitysmateriaalit.

Viestiseinä® sopii hyvin pieniin ja suuriin tapahtumiin, yksittäisistä ohjelmanumeroista useampia päiviä kestäviin kansainvälisiin konferensseihin. Viestiseinä® on mukana myös yhä useammassa verkkoon lähetettävässä tapahtumassa. Viestiseinä® mahdollistaa tasa-arvoisen osallistumisen paikasta riippumatta; olipa yleisösi tapahtumapaikalla tai verkossa, heillä on käytössä samat osallistumiskeinot. Viestiseinä®-palvelua voi hyödyntää myös ryhmätyöskentelyn aikana yhteisenä keskustelufoorumina ja sähköisen raportoinnin välineenä.

  • Joustava palvelu mukautuu erilaisiin tapahtumiin
  • Tehokas työkalu keskustelun aktivointiin
  • Tapahtuman seuraaminen ja osallistuminen myös etänä
  • Mobiiliäänestykset/Tekstiviestiäänestykset näyttävät yleisön mielipiteet
  • Anonyymi osallistumismahdollisuus rohkaisee yleisöä
  • Mobiilipalvelu tapahtuman tiedotukseen, esim. ohjelma, saapumisohjeet, esitysmateriaalit

 

Eventos - tapahtumanhallinta

Etsitkö palvelua tapahtuman hallintaan? Eventos on joustava tapahtumanhallinnan kokonaispalvelu, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet niin pienien kuin suurten tapahtumien hallintaan.

Tutustu Eventos -tapahtumanhallintaan